Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ Το αρχαιότερο γραπτό κείμενο, 7270 ετών, είναι ελληνικό!

undefined

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκρυβε η λίμνη της Καστοριάς, συγκεκριμένα το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια!

Αυτή είναι η πιο παράξενη εφημερίδα που διάβασες ποτέ στον κόσμο!

undefined

Η «Daily Talk» είναι η πιο παράξενη «εφημερίδα» στον κόσμο αλλά και μια διαφορετική ιδέα περί καθημερινής ενημέρωσης. 

To πιο φρικιαστικό ποτό στον κόσμο...!!!!

undefined

Το όνομα είναι «Enpinyo» και η συνταγή μία και δυνατή...φρέσκο αίμα αγελάδας αναμεμειγμένο με αλκοόλ!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Οι στάνταρ ατάκες που ο καλός σου παρερμηνεύει



Γιατί συμβαίνει αυτό αλήθεια;
Έλα όμως που εσύ άλλα λες, κι εκείνος άλλα καταλαβαίνει και απαντά (από μέσα του συνήθως)! 

Ποιά ερμηνεία δίνει ο καλός σου στις πιο δημοφιλείς ατάκες σου; Μάθε και λάβε τα μέτρα σου.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Το πιο μικρό κουτάβι στον κόσμο χωράει στην παλάμη σου




Στην παλάμη τους ενός χεριού χωράει η Miracle: ένα πανέμορφο μικροσκοπικό σκυλάκι, που ζυγίζει λιγότερο από 500 γραμμάρια. 

Μια γυναίκα όλα τα μπορεί (pics)

Μια γυναίκα όλα τα μπορεί (pics)


Aτυχείς στιγμές χαριτωμένων (μάλλον) γυναικών.
Αν αναρωτιέστε "Τι σκεφτόταν όταν το έκανε αυτό", η απάντηση είναι "τίποτα".

Διαβάστε ποιες ασθένειες θεραπεύει το μείγμα μελιού και κανέλας.



ο μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει.

Τα πιο πρωτότυπα ξυπνητήρια με τα οποία ΔΕΝ γίνεται να μη σηκωθείς!!! (pics)



Δείτε τα όλα παρακάτω...!!!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το αναψυκτικό που μπλοκάρει το λίπος



Το πρώτο αναψυκτικό παγκοσμίως, το οποίο σύμφωνα με τους παρασκευαστές του μπλοκάρει το λίπος, κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία και κάνει θραύση.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον «Νόμο του Μέρφι»



Το γνωστό αξίωμα της «απαισιοδοξίας» και τα αναπτύγματά του!

Είσαι στην ουρά περιμένοντας να πληρώσεις τα διόδια. Βιάζεσαι να επιστρέψεις στο σπίτι, όταν παρατηρείς -με μεγάλη έκπληξη- ότι όλες οι άλλες λωρίδες κυκλοφορίας κινούνται πιο γρήγορα από τη δική σου. 

Αλλάζεις λοιπόν λωρίδα, για να διαπιστώσεις έντρομος ότι τα αυτοκίνητα στη νέα σου λωρίδα έχουν «κολλήσει».

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε κατά τη διάρκεια του sex

5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε κατά τη διάρκεια του sex


Και αν τα έχετε κάνει, καλύτερα να μην τα επαναλάβετε!
To sex είναι υπέροχο, καταπληκτικό, αυθόρμητο και απελευθερώνει τα πιο κρυφά και ίσως άγρια ένστικτά μας. Όταν λέμε στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, ναι μεν το εννοούμε, αλλά όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν κάποια μικρά πραγματάκια, τα οποία καλό θα ήταν να αποφύγετε την ώρα της...

Ανόητες ιδέες στο internet που έκαναν κάποιους εκατομμυριούχους!




Δείτε εδώ κάποιες ανόητες ιδέες που σκέφτηκαν κάποιοι και υλοποίησαν στο internet, και γίνανε από αυτές εκατομμυριούχοι! Απολαύστε!
Ας δούμε λοιπόν κάποιες από τις πιο ανόητες ιδέες που κάνανε κάποιους εκατομμυριούχους!
Ας ξεκινήσουμε!
1) Million Dollar Homepage
Πουλούσε 1 εκατομμύριο pixels (τα πούλησε όλα) για $1 το καθένα. Ο διαφημιστής ερχόταν και αγόραζε όσα πίξελ ήθελε για να αναρτήσει τη διαφήμισή του, μέχρι που τα πίξελς εξαντλήθηκαν κάνοντας έτσι τον Alex Tew εκατομμυριούχο! Επειδή η ιδέα ήταν πολύ «προχωρημένη», προσέλκυε πολύ κόσμο κι έτσι ο διαφημιστής είχε φυσικά κι αυτός όφελος, γι’ αυτό αγόραζε πίξελς αναρτώντας έτσι τη διαφήμισή του…
2) PickyDomains
Πιστεύετε ότι θα πλήρωνε κόσμος κάποιους άλλους για να σκεφτούν κάποιο καλό domain για την ιστοσελίδα τους; Κι όμως!!! Αυτή η ιδέα έκανε τον ιδιοκτήτη του pickydomains εκατομμυριούχο μιας και είχε τεράστεια ανταπόκριση!
3) Doggles
Μία ακόμη σούπερ ανόητη ιδέα, που έκανε τον ιδιοκτήτη της εκατομμυριούχο μέσω internet! Κατασκευάζαν γυαλιά ηλίου για σκυλιά και τα πουλούσαν online! Έγινε απλά… χαμός!
4) AntennaBalls
Δείτε τι σκαρφίστηκε ο Jason Wall και τα κονόμησε κι αυτός! Τα λεγόμενα Antenna balls, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία μπαλίτσα που αναπαριστά κάποια φιγούρα, η οποία τοποθετείται στην άκρη μιας κεραίας! Αυτά πουλούσε!
5) FitDeck
Πιστέυετε πως αν δημιουργούσατε μια τράπουλα με αναπαράσταση για το πως να κάνετε διάφορες ασκήσεις γυμναστικής σωστά, θα γινόσασταν πλούσιοι; Αποκλείεται φυσικά! Κι όμως!! 2 τύποι το κάνανε και… χτύπησαν φλέβα χρυσού!
6) PositivesDating.Com
Εσείς θα πληρώνατε για να βγαίνατε ένα ραντεβουδάκι με κάποιο άτομο που έχει Έιτζ; Κάποιοι πιστέψαν ότι κάποιοι θα πληρώναν και όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και έκανε τους ιδικτήτες του positivesdating εκατομμυριούχους!
7) Designer Diaper Bags
Αυτό φυσικά ήταν αναμενόμενο να γίνει τεράστεια επιτυχία! Αν το σκεφτόταν ο καθένας, μα φυσικά και θα γινόταν πλούσιος! Μία ακόμη ηλίθια ιδέα: έφτιαχνε τσαντούλες για πάμπερς, ώστε οι μανάδες όταν βγαίνουν έξω, να μην τις κουβαλάνε μέσα στην τσάντα τους και πάθουν τίποτα… Μεγάλη ευκολία ρε παιδί μου, God Bless Designer Diaper Bags.
8 SantaMail
Εδώ είμαστε! Βρείτε μια διεύθυνση από τον Βόρειο Πόλο – Αλάσκα, προσποιηθείτε ότι είστε ο Άγιος Βασίλης και χρεώστε τους γονείς $10 για να στείλετε ένα γράμμα σαν να είστε ο Άγιος Βασίλης, στο παιδί τους!!! Αυτό λοιπόν έκανε και ο εξυπνάκιας Byron Reese και έγινε εκατομμυριούχος!
9) Lucky Wishbone Co.
Φτιάχνουν πλαστικά – ψεύτικα κόκκαλα που τα κρατάς και κάνεις μια ευχή. Η ευχή φυσικά… «πραγματοποιείται»! Τέτοια πράγματα ξεκινήσανε να πουλάνε και φυσικά, τι πιο λογικό, τα κονομήσανε τρελά!
Προσοχή στις απομιμήσεις! Η ευχή μπορεί να μην πραγματοποιηθεί!


Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ζώδια και σεξ: Ποια ζώδια ταιριάζουν σεξουαλικά;



Η σεξουαλικότητα, οι προτιμήσεις, οι φαντασιώσεις είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη κατάσταση. 
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και αυτή η μοναδικότητα καθορίζεται από τα συνολικά στοιχεία του χάρτη του.