Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Χιλιάδες ψαράδες «αδειάζουν» μία λίμνη από τα ψάρια της μέσα σε λίγα λεπτά [βίντεο]



Δίπλα στο χωριό Μπάμπα
, στο βόρειο τμήμα της χώρας όπου ζει η φυλη Ντογκόν στο Μαλί, υπάρχει μία μικρή, αλλά ιερή λίμνη , όπου το ψάρεμα επιτρέπεται μονάχα μία φορά το χρόνο, κατά τη διάρκεια τελετουργικού με την ονομασία Αντόγκο.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σ Ο Κ ! Δείτε τι δουλειά βρήκε σε μια 19χρονη ο γερμανικός ΟΑΕΔ!



Η νεαρή Γερμανίδα απευθύνθηκε στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ για να βρει δουλειά ως οικιακή βοηθός... 
Ύστερα από λίγο καιρό ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου στην πόλη Άουγκσμπουργκ της Βαυαρίας της απάντησε εγγράφως, ενημερώνοντάς την πως το αίτημα της ικανοποιήθηκε.

Καινοτόμα υπηρεσία delivery προφυλακτικών!!!



Από τις 4 το απόγευμα ως τις 4 τα ξημερώματα η εταιρεία πηγαίνει πόρτα πόρτα τα διάσημα προφυλακτικά της!

Χιλιάδες αθλητικά παπούτσια για ένα ρεκόρ




Η μεγαλύτερη συλλογή που έχει γίνει ποτέ
Άνθρωποι από όλη την Αμερικήέδωσαν τα αθλητικά που δεν φορούσαν πια και κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή αθλητικών παπουτσιών με συνολικά 16.407 παπούτσια.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Λάμπα που λειτουργεί με τη βαρύτητα φωτίζει δισεκατομμύρια ανθρώπους.




Βιώσιμη ηλεκτρική ενέργεια  νοικοκυριά που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα φιλοδοξεί να φέρει η βρετανική εταιρεία Therefore, που ειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αστεροειδής κινείται προς τη Γη στις 15 Φεβρουαρίου!




Αστεροειδής στο μέγεθος λεωφορείου πέρασε “ξυστά” από τη Γη Αστεροειδής-μαμούθ σε απόσταση αναπνοής από τη Γη Μετά τον Απόφις ένας ακόμα αστεροειδής θα περάσει σε απόσταση αναπνοής από τη Γη.
Αυτή τη φορά πρόκειται για τον 2012 DA14 ο οποίος θα διασχίσει τον δακτύλιο που διαγράφουν δορυφόροι μετεωρολογίας και επικοινωνιών βρισκόμενοι σε γεωσύγχρονη τροχιά, κινούνται δηλαδή με ταχύτητα ίση με την ταχύτητα περιστροφής της Γης.
Η NASA έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα σύγκρουσης με τη Γη, ωστόσο ο 2012 DA14 δίνει μια καλή ευκαιρία παρατήρησης για τους αστρονόμους.
Στις 15 Φεβρουαρίου, ο 2012 DA14 θα πλησιάσει τη Γη σε απόσταση 27.700 χιλιομέτρων εντός της γεωσύγχρονης τροχιάς δορυφόρων που βρίσκονται 35.800 χιλιόμετρα από τον ισημερινό.
Στο κοντινότερο σημείο του, ο αστεροειδής θα βρίσκεται στο 1/13 της απόστασης από τη Σελήνη και θα κινηθεί με ταχύτητα 7,8 χιλιομέτρων/ανά δευτερόλεπτο με κατεύθυνση από το βορρά στο νότο σχετικά με τη Γη.
Ο 2012 DA14 θα εμφανιστεί ως φωτεινή κουκκίδα στα τηλεσκόπια λόγω του μικρού του μεγέθους, ενώ οι καλύτερες λήψεις θα γίνουν από την Ινδονησία, αλλά και από ανατολική Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία.



Θα σκάσετε από τη ζήλια σας όταν μάθετε πως βγάζει χρήματα!



Η Lucy Tobin, από τη Βρετανία
, ταξιδεύει όλο το χρόνο σε όλον τον κόσμο για χάρη της γνωστής Βρετανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Tesco