Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

ΤΑ ΖΩΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΞ



Το πόσο ταιριάζουν οι συμπεριφορές των ανθρώπων με των ζώων στο σεξ δεν θα το φανταζόμουν πριν διαβάσω ένα ανάλογο άρθρο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι πουλιά θα έκαναν οίκους ανοχής, ότι τα δελφίνια θα ήταν τόσο σεξουαλικά, ότι οι πίθηκοι θα χρησιμοποιούσαν sex toys κι ότι οι μαύροι κύκνοι θα ήταν τόσο παλιοχαρακτήρες.

Κι όμως. Υπάρχουν είδη ζώων, τα οποία στο σεξ ακολουθούν συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τη δική μας, αλλά μπορούν να μας δώσουν και σχετικά μαθήματα. Πιο συγκεκριμένα:

1. Οι αράχνες κάνουν μασάζ στην πλάτη
01anmlsspdr sex 2402
Και, ειδικά τα αγόρια της παρέας, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ένα καλό χαλαρωτικό μασάζ είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ξεκινήσει μία βραδιά πολλά υποσχόμενη και ένα σεξ που θα σας μείνει αξέχαστο. Έτσι, λοιπόν, και οι αρσενικές αράχνες, συνηθίζουν να ανεβαίνουν στις πλάτες των θηλυκών, για ένα χαλαρωτικό μασαζάκι, πριν προχωρήσουν στα περαιτέρω.
Μάστορας στο είδος είναι η χρυσοκόκκινη αράχνη, όπου η αρσενική αράχνη έχει το 1/10 του μεγέθους της θηλυκής και πάντα πριν τη σεξουαλική επαφή ανεβαίνει στην πλάτη της αφήνοντας ιστό στα πιο ευάλωτα σημεία της. Σας ακούγεται ρομαντικό; Και όμως. Έχει απλώς να κάνει με την επιβίωσή τους. Και αυτό γιατί σε περίπτωση που η θηλυκή δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη για παιχνιδάκια, πολύ απλά θα φάει τον δύστυχο επίδοξο επιβήτορα. Για αυτό, για να μη γίνει μια χαψιά από τη μαμά αράχνη, ο μπαμπάς φροντίζει να τη χαλαρώσει, ώστε να είναι πιο δεκτική στην απόλαυση που πρόκειται να της προσφέρει και… να σώσει και το τομάρι του!

2. Τα αρσενικά πουλιά τρομάζουν τα θηλυκά για να τα κάνουν πιο ευάλωτα στις ορέξεις τους
02anmlsparot sex 2402
Αν ανήκεις σε αυτούς που πήγες την καλή σου στην πιο αηδιαστική ταινία τρόμου για να την κάνεις να χωθεί σε πρώτη φάση στην αγκαλιά σου, και αργότερα, ακόμα τρομαγμένη και στο κρεβάτι σου, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οι τρυποφράκτες εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς τακτική.
Όταν ακούσουν έναν εχθρό όπως οι μπούφοι να βγαίνουν για κυνήγι, οι τρυποφράκτες αρχίζουν να βγάζουν ένα διαπεραστικό ήχο, που είναι και το ερωτικό τους κάλεσμα προς τα θηλυκά.Και γιατί το κάνουν αυτό, διακινδυνεύοντας να τους εντοπίσει ο θηρευτής τους; Γιατί τα θηλυκά είναι πολύ πιο ευάλωτα και ευεπίφορα στο κάλεσμα των αρσενικών κατά τη διάρκεια αυτού του κινδύνου.
Ε, τα πανούργα αρσενικά το έχουν μάθει και έτσι πολλές φορές προσπαθούν ακόμη και να μιμηθούν το κρώξιμο των μπούφων, ώστε να κάνουν τις θηλυκές να έρθουν στη φωλιά τους για προστασία, στοργή και προδέρμ μία ώρα αρχύτερα. Μείνατε με το στόμα ανοιχτό;

3. Οι πίθηκοι και τα δελφίνια έχουν φετίχ και sex toys
03anmlsdlfn sex 2402
Για να μη νομίζετε δηλαδή ότι έχουμε την αποκλειστικότητα στην εφευρετικότητα και την απόλαυση που προσφέρουν. Όλα σχεδόν τα είδη πιθήκων έχουν εμμονή με το σεξ. Ειδικά οι ουρακοτάγκοι ειδικεύονται στην κατασκευή dildos(!) από μακριά κομμάτια ξύλου, τα οποία χρησιμοποιούν όπως ακριβώς μπορείτε να φανταστείτε! Άλλοι πάλι έχουν συγκεκριμένα φετίχ, όπως το πιθηκάκι στη φωτογραφία που δεν μπορούσε να αποχωριστεί τις μαύρες γαλότσες της εκπαιδεύτριάς τους και αυνανιζόταν διαρκώς επάνω τους!
04anmlsmnkey sex 2402
Ωστόσο, στην εφευρετικότητα και το παιχνίδι, κανείς δεν συναγωνίζεται τα αξιαγάπητά μας δελφίνια! Τα συμπαθέστατα θηλαστικά όχι μόνο αξιοποιούν κάθε τρύπα του σώματός τους, αλλά φροντίζουν να πειράζουν και να ερεθίζουν το ένα το άλλο, δαγκώνοντας τα γεννητικά τους όργανα ή απλά πειράζοντάς τα. Είναι τόση η όρεξή τους που προσπαθούν να πειραματιστούν ακόμη και με τις τρύπες των ρουθουνιών τους! Περιττό να πω ότι τα ομαδικά όργια είναι μεταξύ τους συνηθισμένη πρακτική και θα έκαναν ακόμη και πολλούς από εμάς να κοκκινίσουμε…

4. Τα πουλιά μπορούν να έχουν οίκους ανοχής
05anmlsbrds sex 2402
Ναι, καλά ακούσατε! Δεν αποτελεί μόνο δικό μας προνόμιο. Και εν αντιθέσει με εμάς, όπου σε αυτούς απασχολούνται κυρίως γυναίκες, εδώ είναι προνόμιο των αρσενικών και μόνο.
Ένα είδος μπλε κορακιού της Αυστραλίας συγκεκριμένα χτίζει τη φωλιά του, αποκλειστικά και μόνο για να την κάνει τόπο ερωτικής συνεύρεσης με όσο το δυνατόν περισσότερες θηλυκές! Επιλέγει συνήθως μία ασήμαντη τοποθεσία και φροντίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα να την κάνει να μοιάζει με παλατάκι, καθαρίζοντάς την, ακόμη και στολίζοντάς την με μικροσκουπιδάκια, που μπορούν ωστόσο να τραβήξουν την προσοχή των θηλυκών!
Μάλιστα, θα φροντίσουν να καταστρέψουν με κάθε τρόπο τις αντίστοιχες φωλιές των ανταγωνιστών τους, ώστε να εξαλείψουν τους επίδοξους αντιπάλους, ενώ θα φροντίζουν να σκοτώσουν και μικρά σκαθάρια, που αποτελεί λιχουδιά για τα συγκεκριμένα πτηνά και να τα τοποθετήσουν στην είσοδο της ερωτικής τους φωλιάς.
Με τέτοιο δελεαστικό πακέτο δεν είναι και πολλές που μπορούν να αντισταθούν… το πιο εντυπωσιακό ωστόσο, είναι ότι αφού εκπληρώσουν το σκοπό τους, απλά φεύγουν και την αφήνουν όπως είναι, χωρίς να προτίθενται να επιστρέψουν σε αυτή ξανά. Την επόμενη φορά, θα φτιάξουν άλλη, καλύτερη…
5. Πολλά είδη ζώων μπορεί να είναι gay..
06anmlsgrfs sex 2402
Και όχι μόνο οι πιγκουίνοι, όπως λέει ο αστικός μύθος. Για την ακρίβεια, πάνω από 1500 είδη έχουν εντοπιστεί να έχουν ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, από αρκούδες και γαιδάρους μέχρι λιοντάρια, χελώνες, φάλαινες και ελέφαντες. Η συμπεριφορά αυτή μάλιστα αντιστοιχεί περίπου στο 8% του συνολικού τους πληθυσμού.
Κι αν σπεύσετε να πείτε, ότι μπορεί να μη βρίσκουν άτομα άλλου φύλου για να κάνουν σεξ, τότε και πάλι έχετε άδικο! Τα ζώα είναι ομοφυλόφιλα επειδή απλά έτσι θέλουν. Ειδικά οι αρσενικές καμηλοπαρδάλεις έχουν παρατηρηθεί να πηγαίνουν με αρσενικές, ακόμη κι αν το 60% του πληθυσμού της ομάδας τους αποτελείται από θηλυκές!
Υπάρχουν βέβαια, και τα ζώα με ιδιαίτερη ποταπή συμπεριφορά, όπως για παράδειγμα οι μαύροι κύκνοι, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις κάνουν τα γλυκά μάτια στους θηλυκούς, μέχρις ότου γεννήσουν, για να τους διώξουν κακήν κακώς, αναλαμβάνοντας να κλωσήσουν και να ζεστάνουν το αβγό μόνοι τους με τους αρσενικούς εραστές τους…

6. Οι αράχνες προσφέρουν δώρα για να κάνουν σεξ
07anmlsspdr sex 2402
Και ειδικότερα, πολλές φορές τυλίγουν σε ιστό αράχνης κάποιο ζωύφιο που μόλις σκότωσαν και το προσφέρουν στο θηλυκό. Μέχρι το θηλυκό να απελευθερώσει και να καταβροχθίσει το μεζεδάκι του, τα αρσενικά σκαρφαλώνουν στην πλάτη τους για λίγα λεπτά ευχαρίστησης. Το μεγάλο πορτοφόλι παίζει ρόλο και στα αραχνοειδή τελικά…
Βέβαια, υπάρχουν και οι πιο πονηρές που στον ιστό τυλίγουν όχι κάποιο πραγματικό δώρο, αλλά κάτι ασήμαντο, όπως ένα τσόφλι ή ένα κουκούτσι, ώστε να δελεάσουν τα θηλυκά. Μέχρι αυτά να καταλάβουν την απάτη, θα έχουν τελειώσει τη δουλειά τους και θα έχουν γίνει λούηδες!

Όπως βλέπετε, δεν διαφέρουμε και τόσο πολύ τελικά. Ακόμη και στο σεξ, άνθρωποι και ζώα έχουμε πάαααρα πολλά κοινά. Ρε, λες να είχε δίκιο εκείνος ο Δαρβίνος τελικά;





marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου