Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ποιο γνωστό τραγούδι σας ταιριάζει αυτή την εβδομάδα 23-29 Ιουλίου;




Σου δίνουμε τις εβδομαδιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις σου, με ένα τραγούδι..  


Άκουσε προσεχτικά το στίχο που σου ταιριάζει «γάντι»..

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ
Είμαστε ένα - Ai se eu te pego

Καλωσόρισες στη συχνότητα του έρωτα, αγαπημένο Κριάρι! Από αυτή την εβδομάδα, λάμπεις από γοητεία και χαμογελάς όλο νόημα επειδή οι ερωτικές σου υποθέσεις αρχίζουν πλέον να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Είναι η εβδομάδα της αποκατάστασης για σένα, αυτό σημαίνει λοιπόν είτε μία επανασύνδεση, είτε βελτίωση μίας σχέσης, ή ακόμα και μία απρόσμενη γνωριμία που θα σε ξαφνιάσει!
 

ΤΑΥΡΟΣ
Κράτησε Mε - DEMY & TNS

Θα θελες να σταματήσεις το χρόνο σε εκείνη τη στιγμή που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη σου, αλλά όλα γύρω σου φαίνονται να έχουν αλλάξει και ο ανάδρομος Ερμής βάζει «τρικλοποδιές» στα αισθηματικά σου! Μην αφήσεις το πείσμα αλλά και τον εγωισμό σου να σταθούν εμπόδιο σε μία σχέση ή γνωριμία… κάνε την εξαίρεση και εκδήλωσε τα συναισθήματά σου!
 

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα – Σάκης Ρουβάς

Μπορεί στο επικοινωνιακό κομμάτι να μην δίνεις και τα ρέστα σου αυτή την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος, όμως ΤΩΡΑ είναι η στιγμή σου για να βάλεις την αισθηματική σου ζωή σε μία νέα πορεία. Οι πληγές αρχίζουν να φεύγουν, το κέφι επανέρχεται, οι προτάσεις είναι αρκετές και το φλερτ δίνει και παίρνει. Ο παιχνιδιάρης έρωτας, σου χτυπά απρόσμενα την πόρτα…
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τυραννιέμαι – Άννα Βίσση

Αυτές τις μέρες θα υπερβάλεις, θα ξεχειλίζεις από συναίσθημα και ιδιαίτερα προς τα μέσα της εβδομάδας κάτι θα νιώθεις πώς πάει στραβά και ότι δεν εξελίσσεται μία κατάσταση ακριβώς όπως θα θελες… μην τυρρανιέσαι όμως … πολύ σύντομα (από τις 8/8) ξεκινά η δική σου ερωτική εποχή, αφού η Αφροδίτη τότε θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου για να φτιάξει τα αισθηματικά σου!
 

ΛΕΩΝ
Τα γενέθλιά μου – Έλλη Κοκκίνου

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου! Ακόμα και αν γύρω σου όλα συνεχίζουν να είναι άνω – κάτω εσύ από αυτή την εβδομάδα ξαναγεννιέσαι μέσα από τα χαλάσματά σου και γυρνάς μία νέα σελίδα στη ζωή σου, πιο λαμπερή, αισιόδοξη και γεμάτη νέες ευκαιρίες!
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλω τόσα να σου πω – Έλλη Κοκκίνου / Νίνο

Συναισθήματα αλλά και λόγια ανείπωτα σε βυθίζουν αυτή την εβδομάδα σε σκέψεις. Θέλεις πολλά να πεις, όνειρα να μοιραστείς αλλά κρατάς μία απόσταση, γιατί τα αισθηματικά σου είναι ακόμα αβέβαια ή δεν σου δίνουν την ασφάλεια που θέλεις. Η συμβουλή μας είναι να κάνεις το βήμα και να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι, χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό!
 

ΖΥΓΟΣ
Το καλοκαιράκι - Φατμέ
 
«Εγώ και εσύ, εσύ και εγώ, μόνοι πάνω στη γη…», σιγοτραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ και το μυαλό σου ταξιδεύει σε μαγικές, απόμερες παραλίες και στην καυτή αγκαλιά του ατόμου που θέλεις. Όλα όσα ονειρεύεσαι, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αφού η εύνοια είναι ορατή! Ένα ταξιδάκι, μία ευχάριστη επικοινωνία αλλά και αισθηματική επιβεβαίωση, θα σε πυρπολήσουν με πάθος αυτή την εβδομάδα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μη μου μιλάς για καλοκαίρια – Σοφία Αρβανίτη

Η αλήθεια είναι φίλε μου Σκορπιέ, ότι δεν έχεις καταφέρει ακόμα να μπεις στον καλοκαιρινό ρυθμό, γιατί οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν σε έχουν αφήσει. Οι ερωτικές σου υποθέσεις μπορεί να είναι μπερδεμένες, όχι όμως τα συναισθήματά σου. Μπορεί να μην θέλεις να μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια, αλλά να θέλεις να πάρεις την επιβεβαίωση ότι το άτομο που θέλεις θα συνεχίσει να σε αγαπά το ίδιο, οσονούπω όμως μπαίνεις σε πολύ ερωτική περίοδο!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν είσαι έρωτας εσύ – 2002GR

Ο ενθουσιασμός χτυπάει κόκκινο αυτή την εβδομάδα Τοξοτάκι και ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου! Διασκέδαση, ταξιδάκια, φλέρτ, έρωτες παλιοί αλλά και κανούριοι γίνονται ένα δροσιστικό κοκτέιλ που σε χαλαρώνει, διώχνει μακριά την κούραση του χειμώνα και σε κάνει και πάλι να χαμογελάς…
 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζωγραφιά - MIDENISTIS feat DEMY

Μπορεί να μην είσαι ακόμα στα αισθηματικά σου «φόρτε», όμως από αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να σχεδιάζεις , να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις σε μία ευχάριστη εξέλιξη για τα αισθηματικά σου, όπου πράγματι πολύ σύντομα θα έρθει. Να θυμάσαι πως αυτή την εβδομάδα, οι ερωτικές εξελίξεις θα εξαρτηθούν από την δική σου στάση!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΚ - Νίνο

«Κι ας έρχεται το τέλος και η καταστροφή, το μόνο που μετράει για μένα είσαι εσύ», είναι ο στίχος του τραγουδιού που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα αγαπημένε μου Υδροχόε. Ένας παλιός έρωτας μπορεί αυτή την εβδομάδα να ανανεωθεί, ενώ ένας νέος μπορεί να σε ενθουσιάσει!
 

 
ΙΧΘΕΙΣ

Ταξίδεψε με – Stan
 

Αυτή την εβδομάδα θέλεις να ταξιδέψεις, να ονειρευτείς, να αφεθείς και έστω και αν γνωρίζεις ότι αυτό που ζεις μπορεί να μην έχει μέλλον ή να μην σου δίνει ακριβώς αυτό που ζητάς, εσύ δεν χάνεις στιγμή … θέλεις να το ζήσεις με πάθος! Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίσσονται γρήγορα, έτσι όπως περίμενες, όμως δεν χάνεις το κουράγιο σου!





                                            Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου