Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Υπάρχει παντόφλα νούμερο 1.450; Κι όμως υπάρχει!

Ένα λάθος στην παραγγελία έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη στην παράδοση


Υπάρχει παντόφλα νούμερο 1.450; Κι όμως υπάρχει!



Αποφάσισε να παραγγείλει τις παντόφλες του μέσω Ιnternet, ακριβώς επειδή λόγω ενός προβλήματος οι παντόφλες που χρειαζόταν δεν πρέπει να είναι ίδιες μεταξύ τους.
Για την ακρίβεια, λόγω του μεγαλύτερου αριστερού του ποδιού ο 27χρονος Tom Boddingham χρειαζόταν μια παντόφλα νούμερο 47,5 και μια παντόφλα νούμερο 49. Όμως ένα μπλέξιμο στην παραγγελία τού επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη. Κυριολεκτικά…
Όταν παρέλαβε το πακέτο του ο Tom Boddingham από το Ilford του Essex κατάλαβε ότι η μία παντόφλα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την άλλη. Υπεύθυνη γι’ αυτό ήταν η διαδικτυακή εταιρεία για παντόφλες «Monster Slippers», που βρίσκεται επίσης στη περιοχή του Essex. Οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν πρόσεξαν την υποδιαστολή στο νούμερο (με βάση το Βρετανικό σύστημα) και έτσι αντί για παντόφλα νούμερο 14,50 του έφτιαξαν μια παντόφλα νούμερο 1.450!
Η παντόφλα έχει το ίδιο μήκος με εκείνο μίας αρκούδας ή ενός οικογενειακού αυτοκινήτου, δήλωσε ο 27χρονος που έχει συνηθίσει να αγοράζει παπούτσια μετά από ειδική παραγγελία. Όπως μάλιστα λέει ο Tom «Θα την πουλήσω στο διαδίκτυο και αν μπορέσω να βγάλω μερικές λίρες από αυτό τότε τόσο το καλύτερο».
Όταν η εταιρεία έμαθε το σφάλμα της, ζήτησε συγνώμη στον πελάτη της και δεν τον χρέωσε παραπάνω για την ασυνήθιστη παραγγελία. Εκπρόσωπός της εξήγησε ότι το σφάλμα συνέβη εξαιτίας λάθους στη μετάφραση. Ένας θεός ξέρει τι φαντάζονταν οι υπάλληλοι της εταιρείας όταν έραβαν αυτή την γιγάντια παντόφλα…





Πηγή     akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου