Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Θέλω σεξ τώρα! Οδηγός έκτακτης ανάγκης



Δεν είσαι σεξομανής απλά αντί για τέννις πάντα προτιμούσες
ένα πιο οικονομικό και διασκεδαστικό σπορ. Τι γίνεται όμως όταν θες να το κάνειςΤΩΡΑ και δεν έχεις μόνιμη σχέση; Εννοείται πως δεν το αφήνεις για άλλη φορά!Πιάνεις...την ευκαιρία και το ρίχνεις έξω. Ή μέσα.... Να μερικές γρήγορες και 99% επιτυχημένες προτάσεις για σεξ άμεσα! 



1) Φιλικό : Εκτός από το κλισέ ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ να θυμάσαι επίσης ότι οι "παίκτες" δεν έχουν άγχος άρα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Και έλα πες την αλήθεια δεν σου πέρασε ούτε μια φορά από το μυαλό αν κάνει τόσο καλό σεξ όσο οι συμβουλές που δίνει; Με ένα τηλέφωνο...στην πόρτα σου και στη συνέχεια στο κρεβάτι σου. Αν το έχεις κάνει ξανά ξέρεις τι εννοώ!

2) Η πεταχτή της παρέας : Αφορά κυρίως του άνδρες. Όλες οι παρέες έχουν την "πεταχτή" τους,την μεγάλη "καρδιά",την εύκολη βρε αδερφέ. Ναι,ναι,ναι! Είναι ο,τι πρέπει για άμεσο σεξ και χωρίς να προβληματίζεσαι μήπως μπερδέψει τα προκαταρκτικά με αρραβώνα. Ακόμα κάθεσαι;

3) Το παλιό καλό κρασί : Δηλαδή ο παλιός καλός (στο σεξ) πρώην! Βήμα 1ο Πας στον κατάλογο του κινητού Βήμα 2ο Βρίσκεις τον πιο καλό στο σεξ,ελεύθερο και διαθέσιμο πρώην Βήμα 3ο Στέλνεις μήνυμα "Μου έλειψαν τα βράδια μας" ΠΡΟΣΟΧΗ! "Τα βράδια μας". Όχι "μου έλειψες (εσύ)". Σεξ θέλεις και όχι μια αποτυχημένη σχέση ξανά στην επιφάνεια...

4) Ρίξ'το έξω : ...για να το βάλεις μέσα! Κλασική,παλιά μέθοδος. Βγαίνεις,τσεκάρεις,την πέφτεις,σεξάρεις... Τελευταία έχει γίνει η πιο δύσκολη γιατί βγαίνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι πιο εύκολο να πας στο φεγγάρι παρά να γνωρίσεις φυσιολογικό άνθρωπο... Μη μασάς,κάποιος εκεί έξω θέλει ο,τι θες!

5) Στο ασανσέρ : Σπίτι σου,σπίτι του/της ή και κάπου αλλού! Παντού γίνεται όταν υπάρχει ο κατάλληλος γείτονας. Ωπ για τσέκαρε,νομίζω τελείωσε... η ζάχαρη!











Πηγή          kokoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου