Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Παίζει πιάνο μόνο με τα… εσώρουχα!

Παίζει πιάνο μόνο με τα… εσώρουχα!

Έβαλε την γυναίκα του να διαφημίσει τα εσώρουχα της εταιρείας του, ημίγυμνη, πάνω σε ένα πιάνο. Ο Michael Bublé ήταν ο πρώτος που είδε το… «στεφάνι» του να ποζάρει με τις δαντέλες και τις διαφάνειες πάνω στα πλήκτρα και την πλάτη του πιάνου, με άνεση που θα ζήλευαν πολλά διάσημα top models, όμως η Luisana Lopilato, ....
μόλις 24 Μαϊων, κατάφερε να το κάνει καλύτερα από όλες. Αυτός, που λέτε, είναι τραγουδιστής στο επάγγελμα και παρεμπιπτόντως, έχει και εταιρεία εσωρούχων και η γυναίκα του είναι μοντέλο. Και μια και περνάμε περίοδο οικονομικής κρίσης, σου λέει πού να ψάχνω τώρα μοντέλο για να διαφημίσει τα προϊόντα μου… Δεν βάζω την γυναίκα μου να μου έλθει και τσάμπα;
Στις φωτογραφίες διακρίνεται η μοντέλα από την Αργεντινή να διαφημίζει με απίστευτα σέξι ύφος σουτιέν και… σλιπάκια, που λίγα αφήνουν στην ανδρική φαντασία. Μάλιστα σε κάποιες από αυτές εμφανίζεται να παίζει πιάνο με τα απολύτως απαραίτητα.
Θα αναρωτηθείτε πού κολλάει το πιάνο: Η φωτογράφιση είναι εμπνευσμένη από το επάγγελμα του άντρα της… που είναι τραγουδιστής! Η Lopilato έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες πασίγνωστων και πολύ μεγάλων εταιρειών, ενώ έχει κάνει guest και σε τηλεοπτικές σειρές της Λατινικής Αμερικής.
Όπως ανέφεραν οι φωτογράφοι, η 24χρονη δίσταζε αρχικά να προχωρήσει στο εγχείρημα.
Όσο για τον ευτυχισμένο σύζυγό της, ο οποίος βλέπει τα πλούσια κάλλη της μαζί με μερικές χιλιάδες θεατών ακόμη; No problem.«Το μόνο που σκέφτομαι όταν την βλέπω είναι ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της…»







Πηγή          gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου