Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

To 1o Φεστιβάλ Καφέ είναι γεγονός!



Ετοιμαστείτε να μυηθείτε στα μυστικά του καλού καφέ και να απολαύσετε από τα χεράκια των ειδικών μοναδικές γεύσεις από τις 24 έως και τις 27 Νοεμβρίου στη Τεχνόπολη.


 Φεστιβάλ καφέ διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης, της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα του Speciality Coffee Association of Europe – Hellenic Chapter (SCAE HELLAS).


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ελληνική Ομάδα, η οποία φέτος αναδείχτηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα Πρωταθλήματα του καφέ και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Στο Coffee Village, δίνεται η δυνατότητα γνωριμίας με εταιρείες καφέ, αλλά και δοκιμής των καλύτερων προϊόντων τους.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα γίνουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις με θέμα τον καφέ, όπως: «Η πορεία του καφέ από το καφεόδεντρο μέχρι το φλιτζάνι μας», «Κρίσιμοι παράγοντες που συντελούν στην ποιότητα του καφέ», «New Coffe place – Third wave espresso bar», «Latte Art perfection», «Παραδοσιακή Αιθιοπική τελετή καφέ».

Τέλος, οι επισκέπτες θα μάθουν να περιγράφουν τις γεύσεις, να ξεχωρίζουν τον ποιοτικότερο καφέ και πώς να παρασκευάζουν έναν τέλειο καφέ σπίτι τους – HOME BARISTA.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, που είναι και η τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί το Barista Party.

Είσοδος Ελεύθερη


Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: 
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου: 16:00 – 21:00
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: 12:00 – 21:00
Σάββατο 26 Νοεμβρίου: 10:00 – 21:00
Κυριακή 27 Νοεμβρίου: 10:00 – 23:00



















Πηγή:        himaira.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου