Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πώς (πρέπει να) φέρεται ο άντρας ο σωστός!



Πριν κάποιες δεκαετίες παλεύαμε για την ισότητα, τα δικαίωματά μας και το πώς θα αναγνωριστούμε από τα αρσενικά. Καλή και ισότητα αλλά από την επανάσταση μας έμειναν τα δικαιώματα και χάσαμε τα αρσενικά. Πώς (πρέπει) να δρα και να φέρεται ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, το καθαρόαιμο αρσενικό βρε παιδί μου! Ιδού...

Δείξε μου πώς κοιμάσαι, να σου πω ποιος είσαι..



Ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι; Όποια και αν είναι η αγαπημένη
σας στάση στον ύπνο πέρα από ξεκούραση που σας χαρίζει μέσω του ευεργετικού ύπνου, αποκαλύπτει και πολλά για τον χαρακτήρα σας, όπως μαρτυρούν οι ειδικοί.

Ξυπνητήρι για υπναράδες .... δεν τη γλυτώνεις με τίποτα



Δές το βίντεο ......

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Νέο καυτό video από το reality Big Julia!!!!!



Δεν χρονοτριβούμε με σχόλια!!!
Δείτε κάποιες από τις σουρεαλιστικές στιγμές που μοιράζεται οι Τζούλια Αλέξανδράτου με τους υπόλοιπους άτυχους ή μη περιλαμβάνονται στο reality της!!!

H γυναίκα που έμεινε για πάντα μωρό




Γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, αλλά μοιάζει με μωρό 9 μηνών. Η Μαρία Οντέτ ντο Νασιμέντο από τη Βραζιλία, πάσχει από μία πολύ σπάνια διαταραχή του θυρεοειδούς, η οποία δεν της επιτρέπει να αναπτυχθεί.

10 άνθρωποι που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο



Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν τον εύκολο τρόπο να αποκτήσουν περισσότερη ευχαρίστηση, πλούτο ή δύναμη. Κατά μια έννοια, είναι συναρπαστικό το μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να πετύχει ότι επιθυμεί περισσότερο. Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε 10 ανθρώπους που πιστεύεται πως στραφήκαν στο κακό για να αποκτήσουν ότι επιθυμούσαν.

Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)



Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. 
Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που….

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Διαθέσιμο το αυτοκίνητο που οδηγείται χωρίς δίπλωμα Ι.Χ.




Η Aixam (Εξάμ) είναι μία γαλλική μάρκα που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων. Στη χώρα μας βρίσκεται από το 2004 και μέχρι σήμερα έχει διαθέσει, μέσω της εισαγωγικής εταιρείας, σχεδόν 130 αυτοκίνητα.

Ο δεκάλογος του Έλληνα οδηγού



Εάν εκφράσεις, όπως «τα ξέρω όλα», «μην τον ακούς αυτόν», «έχω μπάρμπα στην Κορώνη», «σιγά μη γράψει εμένα η Τροχαία», «είναι φίλος μου ο διοικητής» σας θυμίζουν κάτι, τότε σίγουρα μένετε… Ελλάδα.

Ένα πρόγραμμα θα σας πει αν οι φωτογραφίες σας είναι ωραίες




Είστε από τους τύπους που το μεγαλύτερο μέρος του σκληρού τους δίσκου είναι κατειλημμένο με φωτογραφίες και γενικότερα το «παλεύετε» με την φωτογραφία αλλά δεν είστε και απολύτως σίγουρος για το πόσο ωραίες είναι. Σταματήστε λοιπόν να ρωτάτε και να δείχνετε από δω και από εκεί τους τις φωτογραφίες σας και να ρωτάτε αν είναι ωραίες κτλ.

Παίζει πιάνο μόνο με τα… εσώρουχα!

Παίζει πιάνο μόνο με τα… εσώρουχα!

Έβαλε την γυναίκα του να διαφημίσει τα εσώρουχα της εταιρείας του, ημίγυμνη, πάνω σε ένα πιάνο. Ο Michael Bublé ήταν ο πρώτος που είδε το… «στεφάνι» του να ποζάρει με τις δαντέλες και τις διαφάνειες πάνω στα πλήκτρα και την πλάτη του πιάνου, με άνεση που θα ζήλευαν πολλά διάσημα top models, όμως η Luisana Lopilato, ....

Μικρόβια: Τα 5 πιο βρώμικα πράγματα που θα αγγίξετε σήμερα



Σκέψου πριν ακουμπήσεις!
Ορισμένα μικρόβια σε απειλούν από τα πιο απίθανα μέρη. Όχι, μην πάει ο νους σου στο πονηρό… Διάβασε για τον καθημερινό παράδεισο τους και πώς θα τα στείλεις στην κόλαση!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο κόλπο με την ηλικία και το νούμερο παπουτσιών! ΚΑΝΤΕ ΤΟ Οπωσδήποτε...




Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών!!!

Αποσμητικό - «υπερπαραγωγή»

Αποσμητικό - «υπερπαραγωγή»

Αυτά είναι .... Δείτε το βιντεάκι

Νέο είδος «αθλήματος»

Νέο είδος «αθλήματος»


Άμα έχεις ελεύθερο χρόνο...

Αφιερωμένο σε όλους όσοι είναι γεννημένοι μεταξύ 1950-1980..





Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας...

Φοιτητής ετοιμάζει ανιχνευτή ψεύδους για το Διαδίκτυο



Σύμφωνα με το Nieman Journalism Lab, ένας μεταπτυχιακός φοιτητής του MIT αναπτύσσει ένα τρόπο για να ανιχνεύει τα όποια «ψέματα» μπορεί να περιέχονται σε κάποιο γραπτό πολιτικό κείμενο, με την ίδια ευκολία που ένας ορθογράφος σαρώνει τα κείμενα για ορθογραφικά λάθη.

Τι είδε η ρεπόρτερ και... στράβωσε το στόμα της;

Τι είδε η ρεπόρτερ και... στράβωσε το στόμα της;


Η ρεπόρτερ Ginger Delgado έδινε το ρεπορτάζ σε απευθείας μετάδοση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FOX 31.

Γιατί Οι Γυναίκες Είναι Σαν Τους…Υπολογιστές?



Αν το καλοσκεφτείς υπάρχουν κάποιες τρομακτικές- θα τολμούσα να πω- ομοιότητες μεταξύ μιας γυναίκας και ενός υπολογιστή. Ή τουλάχιστον…. έτσι πιστεύουν κάποιοι άντρες. Γιατί το λέω αυτό? Γιατί πολύ απλά:

Ξεκινά ξανά η παραγωγή ελληνικών αυτοκινήτων




Το ιστορικό ελληνικό όχημα PONY, το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, είναι έτοιμο να βγει και πάλι στους δρόμους με χαμηλό κόστος.

5 λόγοι που το γυμναστήριο σε παχαίνει!





Ξεκίνησες με πάθος να πηγαίνεις και πάλι στο γυμναστήριο! Κι ενώ περιμένεις με τον ιδρώτα που χύνεις να χωράς εντός ολίγου στο περσινό μπικίνι, το γυμναστήριο μπορεί να....
σε παχαίνει τελικά, φέροντας ουσιαστικά τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες!
Άλλαξε συνήθειες και κάνε τη γυμναστική σου αποδοτική!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ψήφισαν νόμο στην Ρουμανία με τον οποίο επιτρέπεται να σκοτώνουν ζώα



Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων το κοινοβούλιο της Ρουμανίας ενέκρινε ένα νόμο με τον οποίο επιτρέπεται στους δήμους να πιάνουν και να σκοτώνουν τα ζώα, μια κίνηση που έχει προκαλέσει την οργή φιλόζωων και ακτιβιστών. Μόνο στο Βουκουρέστι υπολογίζεται ότι κυκλοφορούν στους δρόμους....

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τα 7 πιο παρεξηγημένα (εννοιολογικά) hits της μουσικής βιομηχανίας



Πες την αλήθεια. Κάθε φορά που ακούς το "Summer of '69", δεν νομίζεις ότι ο Bryan Adams εξυμνεί τα παιδικά του χρόνια;Νομίζεις. Το '69, o Adams ήταν μόλις 9 ετών, άρα αποκλείεται να έκανε τότε όσα περιγράφει στο τραγούδι. Το τραγούδι παραπέμπει σε διαφορετικό 69...

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !




Με λένε ΗPωίνη, κάποιοι με φωνάζουν
” Πρέζα” ή ” Άσπρη” ή ” Ζουζού” ή κάποιοι άλλοι ” παραμύθα” , ακόμα και παραμύθα και ” Βασίλισσα” με έχουν πει !!
Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Oι δέκα σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός Έλληνα άντρα!


Οι Έλληνες ακούμε διάφορα τον τελευταίο καιρό από όλο τον κόσμο σαν έθνος. Ο Έλληνας άντρας όμως δε μοιάζει με τους άλλους και στη διάρκεια της ζωής του βιώνει άπειρες ψυχολογικές διακυμάνσεις… χαράς …λύπης …απόγνωσης. Σας παρουσιάζουμε τις 10 σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός Έλληνα άντρα:

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το ξέρατε ότι ??? .... O ιδιοκτήτης της Αdidas και ο ιδιοκτήτης της Puma ήταν αδέρφια (τσακωμένα).




Γνωρίζατε ότι... 
- Ο πιο ακριβός καφές του κόσμου, ο Kopi Luwak, φτιάχνεται από κόπρανα.

- Το σαλάμι ήταν γνωστό στους Αρχαίους Έλληνες όπως και διάφορα καπνιστά και κρέατα. Ακόμα και ο Όμηρος περιγράφει είδη αλλαντικών στην Οδύσσεια. Το σαλάμι πήρε το όνομα του από την Σαλαμίνα της Κύπρου, όπου παράχθηκε για πρώτη φορά.

To 1o Φεστιβάλ Καφέ είναι γεγονός!



Ετοιμαστείτε να μυηθείτε στα μυστικά του καλού καφέ και να απολαύσετε από τα χεράκια των ειδικών μοναδικές γεύσεις από τις 24 έως και τις 27 Νοεμβρίου στη Τεχνόπολη.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

VIDEΟ: Αποκαλύψεις - σοκ του Zuckerberg για Google, Υahoo και Microsoft!



«Δεν κλέβουμε εμείς τα δεδομένα σας, οι Google, Υahoo και Microsoft το κάνουν».

Greenie'z ... Πώς φτιάχνουμε μια στάμπα απο πατάτα.

Μια πανέμορφη οικολογική σελίδα που αφιερώνει χρόνο, σε λύσεις και ιδέες φιλικές προς το περιβάλλον.


Go to home page


Μπορείτε απλά και εύκολα ...

Γεγονότα για το Σεξ που θα σας ξαφνιάσουν!



Οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με το σεξ και τασυμπεράσματά τους θα σας ξαφνιάσουν!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

10 Τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων για φοιτητές



1. Μαγείρεψε! Μπορείς να κερδίσεις αρκετά χρήματα το μήνα. Επίσης …

Πόση ώρα κάνετε σεξ...;




Πόση ώρα διαρκεί το sex;

Πως ορίζεται το «λίγο» και το «πολύ» σε μια σεξουαλική επαφή; Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ικανοποιηθείς εσύ, αλλά και η σύντροφός σου; ....

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ψηφίστε! To EyeHarp (παίζω άρπα μόνο με τα μάτια) είναι στην τελική φάση του TEDxAthens

TEDx Athens

  "Tο TEDxAthens Challenge, βραβεύει από φέτος μια πρωτότυπη και αξιόλογη δράση στο πλαίσιο του TEDxAthens conference. Στόχος του TEDxAthens Challenge είναι να αναδείξει και να υποστηρίξει μια αξιόλογη πρωτοβουλία".

Το αποτέλεσμα της διπλωματικής εργασίας του Ζαχαρία Βαμβακούση (αποφοίτου του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών) είναι ένα μουσικό όργανο - το EyeHarp (ΜατοΑρπα) - για άτομα με σοβαρές κινητικές δυσκολίες (όπως τετραπληγία ή σύνδρομο εγκλεισμού) που μπορεί κανείς να το χειρίζεται μόνο με το βλέμμα ή κινήσεις του κεφαλιού. Η ΜατοΆρπα έχει ήδη επιλεχτεί από επιτροπή ανάμεσα στις 10 πιο αξιόλογες (από συνολικά 158) συμμετοχές. 

Για να αναδειχτεί η πρωτοβουλία της ΜατοΆρπας (EyeHarp) μέσα από το συνέδριο TEDxAthens και να κερδίσει την στήριξη για περαιτέρω ανάπτυξη ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ. Η ψήφος των χρηστών από το διαδίκτυο (ως τις 25 Νοεμβρίου 2011) θα καθορίσει σε ποσοστό 50% ποιες 3 συμμετοχές θα παρουσιαστούν στο συνέδριο TEDxAthens στις 3 Δεκεμβρίου 2011. Εκεί το κοινό του συνεδρίου θα ψηφίσει την συμμετοχή που θα κερδίσει το βραβείο.

Για να ψηφίσεις την ΜατοΆρπα (EyeHarp) πάτα εδώ και μετά το κόκκινο κουμπί "Ψήφισέ την".


Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο όπου ο Ζαχαρίας παίζει μουσική κουνώντας μόνο τα μάτια του χρησιμοποιώντας το EyeHarp (ΜατοΑρπα).

Στην ιστοσελίδα του TEDxAthens μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες 9 ιδέες που ανταγωνίζονται για το βραβείο του διαγωνισμού TEDxAthens challenge.

Παρακαλώ προωθείστε αυτό το μήνυμα στους γνωστούς σας.

Ευχαριστώ,








Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Αυτό το ΑΤΜ δεν δίνει ούτε Ευρώ, ούτε Δολάρια, ούτε Δραχμές... Φτιάχτηκε για αναλήψεις κοσμημάτων! (video)

Το νέου τύπου ΑΤΜ παρουσιάστηκε στο Mumbai της Ινδίας


Αυτό το ΑΤΜ δεν δίνει ούτε Ευρώ, ούτε Δολάρια, ούτε Δραχμές... Φτιάχτηκε για αναλήψεις κοσμημάτων (video)


Τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, τα γνωστά μας ATM, έφεραν την επανάσταση στις συναλλαγές μας με τις τράπεζες πριν από περίπου 20 χρόνια.

Αύξησε το μεταβολισμό σου, κάψε λίπος: 8 τροφές που σε βοηθούν να αδυνατίσεις!




Είναι οι τροφές θαυματουργές; Σίγουρα όχι, αν πιστεύεις πως θα λειτουργήσουν σαν τον μαγικό ζωμό του Αστερίξ! Από την άλλη όμως αν στο καλάθι σου υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές, τότε βοηθάς τον οργανισμό σου να αυξήσει τον μεταβολισμό του, να κάψει περισσότερο λίπος και να είναι υγιής. Με άλλα λόγια, υπάρχουν τροφές που κάνουν θαύματα, όταν τις χρησιμοποιείς σωστά. 

Ποια θυσία έχει κάνει για σένα η εξουσία...



Το νέο Hit των ημερών!!ακούστε το...

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

VIDEO: Το σποτ που σόκαρε

VIDEO: Το σποτ που σόκαρε

Ακόμα και μια διαφήμιση για καραμέλες μπορεί να σοκάρει.
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Αμερική με την διαφήμιση καραμέλας με ακατάλληλο περιεχόμενο.

11/11/2011: Παιχνίδι αριθμών ή ημέρα της συντέλειας;




Το «κακό 11» των αποκρυφιστών και η εξήγηση των επιστημόνων


Εναν αιώνα έχει να εμφανιστεί ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία 11 στη σειρά και αυτό θα συμβεί σήμερα  Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011. 

Έτσι εξηγείται το κόλλημα με το Facebook!



Αν δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι θα περάσει μέρα, χωρίς... να τσεκάρετε το facebook, μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας “κολλημένο”! Σχεδόν οι μισοί από τα 700 εκατομμύρια χρηστών, μπαίνουν κάθε μέρα, όμως το στοιχείο αυτό δεν αποκαλύπτει τον πραγματικό αριθμό εκείνων που νιώθουν “υποχρεωμένοι” να μπαίνουν και να ξαναμπαίνουν στο Facebook αρκετές φορές τη μέρα ή ακόμη και να μη βγαίνουν ποτέ!

Το Facebook έχει γίνει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος επικοινωνίας, όμως αυτή η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει σε πολλούς … εμμονή!

Γιατί;

Ένα βιντεάκι είναι η απάντησή μας στο .. Γίνε Έλληνας για μια βδομάδα .. και σε όλα τα προκλητικά δημοσιεύματα Ευρωπαϊκών χωρών και μή.



Επαναφέρουμε την ανάρτηση του Μαίου που αν και διαφημιστικό σποτ τα λέει όλα.

13 λεπτά στο μυαλό ενός σχιζοφρενή



Πως είναι άραγε να σκέφτεσαι, να ξυπνάς και να κοιμάσαι σαν σχιζοφρενής;
Πώς αρχίζουν όλα και ποιό το τέλος;

Πάρτε μια ιδέα από τον παράξενο κόσμο ενός διαταραγμένου εγκεφαλικού μηχανισμού.......

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ακρωτηρίασε το πόδι της και... αυτό μεγάλωσε ξανά



Το ένα της άκρο ζύγιζε 32 κιλά!
Η Mandy Sellars από το Accrington του Lancashire πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας το σώμα της είναι «μικρών διαστάσεων» αλλά τα πόδια της εντελώς δυσανάλογα τόσο σε όγκο όσο και...

Μια διαφορετική διαφήμιση:Βιντεο




Στο βίντεο είναι ένας "φυσιολογικός" άνθρωπος που στην εξέλιξη φαίνεται πως δεν είναι τόσο φυσιολογικός όσο νομίζαμε!
Είναι από διαφήμιση για κρέμα που κρύβει ουλές tattoo κλπ.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ «Γίνε Ελληνας για μια βδομάδα»

Εμπνευσμένο από την ελληνική οικονομική κρίση, ένα νέο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι με τίτλο "Go Greek for a week" κάνει απόψε πρεμιέρα στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel 4.


«Γίνε Ελληνας για μια βδομάδα»


Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα του καναλιού, τρεις Βρετανικές οικογένειες δοκιμάζουν φόρους, συντάξεις και πρακτικές εργασίας, ανακαλύπτοντας τις πτυχές που προκάλεσαν την οικονομική κρίση και έφεραν τα μέτρα λιτότητας με στόχο την μείωση του ελλείμματος και προσπαθούν να πετύχουν την ευρωπαϊκή βοήθεια.

Θες να βελτιώσεις τη μνήμη σου; Ξέχασέ το!



Το να ξεχνάς κάποια πράγματα είναι μέρος του να θυμάσαι κάποια άλλα...
αποκαλύπτουν Αμερικανοί επιστήμονες, υποστηρίζοντας το ότι η λήθη, βοηθά με τον “τρόπο” της την…
μνήμη!

Δες τι κάνει ο άνθρωπος με ένα ποδήλατο. Απλά δεν υπάρχει!!! (VIDEO)



Τον λένε Danny MacAskill, είναι μόλις 25 χρόνων και είναι ότι και o Ken Block για το ποδήλατο.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η πιο αστεία έκθεση που γράφτηκε ποτέ!!!!!!



μαργαριτάρια και μαργαριτάρια σε 
σχολικές εκθέσεις.Αυτή όμως…….ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Πέντε προϊόντα που δεν ξέρατε ότι ανακαλύφθηκαν… κατά λάθος!



Μερικές φορές τα… ατυχήματαμπορεί να βγουν σε καλό. Τα παρακάτω προϊόντα που θα δείτε, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, είτε ανακαλύφθηκαν για …κάποιο διαφορετικό σκοπό είτε κατά λάθος!

Πόσο λάθος μπορεί να γράψει την διεύθυνση σου ένας υπάλληλος; Πολύ!




Που λέτε…
Ας υποθέσουμε ότι ένας από εσάς, ένας ΑΡΦ, μένει στην οδό Κωστή Παλαμά.
Συγκεκριμένα, ας υποθέσουμε ότι μένει στο 15 της οδού Κωστή Παλαμά.