Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Καταρράκτη έκανε δώρο στον Brad Pitt η Angelina Jolie

Καταρράκτη έκανε δώρο στον Brad Pitt η Angelina Jolie



Όταν κάποιος έχει γενέθλια, περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα λάβει τα δώρα του από φίλους, συγγενείς και το έτερον ήμισυ. Και πάντα μέσα μας αναρωτιόμαστε τι θα λάβουμε και αν τα δώρα μας θα ταιριάζουν με το γούστο μας. Ο Brad Pitt στις 18 Δεκεμβρίου έκλεισε τα 48 του χρόνια και το πιθανότερο είναι ότι δεν περίμενε το δώρο που του έκανε η Angelina Jolie. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΝΥ Post, ο Brad έλαβε για δώρο έναν… καταρράκτη!

Συγκεκριμένα η Angelina Jolie αγόρασε μια έκταση γης στην Καλιφόρνια, στην οποία περιλαμβάνεται και ένας καταρράκτης. Μάλιστα στο εν λόγω οικόπεδο επιτρέπεται η ανέγερση κατοικίας σύμφωνα με τις ιδέες του ζευγαριού. Στο παρελθόν ο Brad Pitt έχει δηλώσει ότι η υποκριτική είναι η δουλειά του αλλά η αρχιτεκτονική είναι το πάθος του. Μάλιστα πάντα ήθελε να έχει ένα σπίτι όπου θα ακούγεται συνεχώς ο ήχος του νερού που κυλά.
Όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε το σπίτι Fallingwater (φωτογραφία) του αρχιτέκτονα Frank Wright, στο Mill Run, της Pennsylvania. Τότε ενθουσιάστηκαν με τη δημιουργία του 1936 που αξιοποιεί το υδάτινο στοιχείο και άρχισαν να ονειρέυονται. Μάλιστα ο Brad Pitt είχε πει ότι θα ήθελε να σχεδιάσει ο ίδιος ένα τέτοιο σπίτι, εκμεταλλευόμενος τη φύση και  το φυσικό φως, ενώ θα χρησιμοποιήσει γυαλί σε διάφορα επίπεδα.
Καταρράκτη έκανε δώρο στον Brad Pitt η Angelina Jolie























Πηγή        akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου