Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Οργανωμένο camping: φθηνά και λειτουργικά τόσο όσο



Για κάποιους είναι στάση ζωής και για άλλους οικονομική εναλλακτική. Υπάρχουν και εκείνοι που αποφάσισαν να ανταλλάξουν την άνεση και τα κομφόρ με την περιπέτεια και την επιστροφή στη φύση χωρίς όμως να φτάνουν την περιπέτεια στα άκρα . 


Houses for Rent in Oia
2 independent traditional houses in Santorini.Find more here
www.gemelas.gr
Όπως και αν ‘χει, το οργανωμένο camping είναι μια καλή λύση για τους μετριόφρονες Τομ Σόγιερ, δηλαδή για τους περισσότερους από εμάς.

Club Αγία Άννα, Εύβοια
 
Θέλεις να θυμηθείς τα νιάτα σου αλλά το κουτσούβελο νιώθεις να σε περιορίζει; Το camping στην Άγια Άννα σου έχει τη λύση. Ιδανικό για οικογενειακές υποθέσεις-και όχι μόνο- πάνω στην ομώνυμη τεράστια παραλία της Εύβοιας θα σε βγάλει από το άγχος της παιδικής φροντίδας. Είναι μάλιστα τόση μεγάλη η ποικιλία των δραστηριοτήτων που στο τέλος θα απορείς πως είναι δυνατόν να μην έχεις ακούσει τη γλυκιά-τσιριχτή ενίοτε-φωνούλα του όλη μέρα. Και εσύ όμως δε θα κακοπεράσεις. Μπαρ, εστιατόρια τα πάντα όλα, σαν σε κατασκήνωση με το αβαντάζ της έτοιμης σκηνής σε περίπτωση που βαριέσαι να (ξε)στήνεις.
 
Αντίπαρος
 
Εδώ σίγουρα δεν πας για να «παρκάρεις» το παιδί σου αλλά για να πάει το φλερτ σύννεφο. Ένα από τα διασημότερα assets της Αντιπάρου είναι το οργανωμένο camping της που μάλιστα έχει καπαρώσει ομολογουμένως και την καλύτερη παραλία του νησιού. Νεαρόκοσμος όλων των ειδών και παρεΐστικη διάθεση ανάμεσα στις καλαμιές που ορθώνονται περιφράζοντας τον χώρο προετοιμάζουν το έδαφος για τον τελικό προορισμό της ημέρας, την περίφημη cult ντισκοτέκ «La Luna» αργά το ξημέρωμα.
 
Αρμενιστής, Σιθωνία Χαλκιδικής
 
Είσαι ή έχεις υπάρξει φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας; Τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δοκιμάσει - ή έστω να έχεις ακούσει- τη must εμπειρία στον περίφημο Αρμενιστή της Χαλκιδικής. Μια συγκλονιστική παραλία, από αυτές που σε κερδίζουν με την ατέλειωτη άμμο, τα καθαρά νερά και το πράσινο της βουνοπλαγιάς, νεανικά φεστιβάλ, εστιατόρια μέχρι και θερινός κινηματογράφος συμπεριλαμβάνονται σε ένα από τα πλέον οργανωμένα camping της χώρας.
 
Σίμος, Ελαφόνησος
 
Ομολογουμένως η Ελαφόνησος χρωστά τη φήμη της στην παραλία του Σίμου. Τιρκουάζ νερά, μια απέραντη έκταση χρυσόλευκης αμμουδιάς να χάνεται το μάτι σου και αμμόλοφοι με κέδρους σε ένα μικρό παράδεισο στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου. Αλήθεια, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ένα πλήρως εξοπλισμένο camping για να «δέσει» σκηνικό. Ε μα ναι!
 
Ναυτίλος, Σύβοτα
 
Μπορεί να διανύουμε μια περίοδο γκρίνιας και μιζέριας για όλους και για όλα αλλά ας το παραδεχτούμε: κάποια μέρη μας δεν παίζονται. Για αυτό άλλωστε είχε κάνει τόση αίσθηση η αφίσα του Υπουργείου Τουρισμού πριν από δύο χρόνια στα πλαίσια καμπάνιας αποτυπώνοντας τον ιδανικό προορισμό, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Με το μεγάλο αβαντάζ των νερών του Ιουνίου, της πλούσιας βλάστησης και κτισμένο σε επίπεδα, το camping Ναυτίλος θυμίζει εξωτική όαση βγαλμένη από καρτ ποστάλ.
Coralli, Σέριφος
 
Οικονομία, πολυτέλεια, καθαριότητα. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Coralli στην Σέριφο θεωρείται ένα από τα καλύτερα camping σε ελληνικό νησί. Πάνω στην παραλία Λειβαδάκια, το ξακουστό camping παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις, μουσικά happenings και χαλαρή ατμόσφαιρα που σε προτρέπει για γνωριμίες… και ό,τι προκύψει.
Φοίνικες, Φοινικούντα
 
Η αλήθεια είναι ότι η Φοινικούντα αποτελεί μια από τις ελάχιστες ευχάριστες εκπλήξεις στην Πελοπόννησο. Γιατί κακά τα ψέμματα, εκτός από τη ρομαντική Μονεμβασία, το γραφικό Γύθειο και την παραμυθένια Πύλο, η νότια Ελλάδα χάνει στα σημεία από στεριά και θάλασσα σε σχέση με το στο υπόλοιπο της χώρας. Στο οργανωμένο camping Φοίνικες της Φοινικούντας, ωστόσο, και μπάνιο θα ευχαριστηθείς στη χρυσαφένια αμμουδιά, και την τσέπη σου θα προσέξεις με τις οικονομικές παροχές και το βλαστάρι σου θα «παρκάρεις» στην παιδική χαρά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου