Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

5 σημάδια ότι είναι καλός στο σεξ



Άντε και σου γυάλισε. Και βγήκατε κιόλας. Κι όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα. Φάγατε, ήπιατε, κουτσομπολέψατε τους φίλους σας, κομπάσατε για τους πρώην σας, χαχανίσατε μισομεθυσμένοι, φιληθήκατε κιόλας. Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα να περάσει η ιστορία σας, από το τραπέζι στο κρεβάτι.



Όσο ξαναπαίζεις τις φάσεις του ραντεβού στο μυαλό σου, τόσο είσαι σίγουρη πως θες να συνεχίσεις. Έχεις όμως βαρεθεί να ξεκινάς με προσδοκίες και να καταλήγεις με ένα ακόμη Βατερλώ στο βιογραφικό σου. Θα σταθεί αντάξιος των περιστάσεων και στο κρεβάτι, ή η απόπειρα σεξ, θα είναι κάτι που κι οι δυο θα θέλετε να ξεχάσετε και θα θυμάσαι μόνο με τη φίλη σου όταν απαριθμείτε τα βάσανά σας;
Το μεγαλειώδες σεξ- τουλάχιστον το είδος που θες να ξανακάνεις περισσότερες από μία φορές με το ίδιο πρόσωπο-δεν είναι μόνο θέμα δεξιοτήτων. Αυτό το είδος μπορεί να κάνει ικανοποιητικά σκορ, όμως ξεφουσκώνει γρήγορα, αν είναι απλά θέμα τεχνικής. Οι πραγματικά αξέχαστοι εραστές, νοιάζονται για τις ανάγκες του συντρόφου τους, και να είναι πρόθυμοι να τον ακολουθήσουν σε όλες τις στάσεις και τις απαιτήσεις του.
Η αλήθεια είναι πως ένας χορτάτος άντρας, το εκπέμπει. Δεν είναι μίζερος, ανταγωνιστικός και κομπλεξικός. Δεν έχει την αγωνία, ότι κάτι θα πάει στραβά, κι επομένως είναι χαλαρός, ήρεμος και σίγουρος. Γιατί ξέρει πως το καλό σεξ, δεν είναι γυμναστικές επιδείξεις, ούτε πόλεμος. Είναι εμπειρία μοιράσματος, αμοιβαίας οικειότητας, χημείας.
Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, ότι το νέο αντικείμενο του πόθους σου, είναι άξιο να γίνει ο επόμενος εραστή σου.
Ας δούμε αν ο νέος σου επιβήτορας, ανταποκρίνεται στον ρόλο που τους επιφυλάσσεις.
Σημάδι 1: Είναι ένας Τζέντλεμαν
Στον έρωτα και το σεξ, είναι τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία. Αν είναι αυτός θα σου ανοίξει πόρτες, θα τραβήξει την καρέκλα σου-όχι πολύ-, θα θυμηθεί να ρωτήσει για τη δουλειά σου; Όλα αυτά, θα μπορούσαν να είναι σημάδια ότι είναι φλώρος, ή ότι σε έχει έννοια. Αν αυτός είναι περιποιητικός έξω από τη κρεβατοκάμαρα, μπορείς να ελπίσεις, ότι θα συνεχίσει τη φροντίδα κι όταν σβήσουν τα φώτα.
Σημάδι 2: Ξέρει πώς να σ' αγγίξει
Συνήθως, όταν κάποιος κυνηγάει το σεξ μόνο για το σεξ, είναι τσιγκούνης στην τρυφερότητά του. Ένας μεγάλος εραστής όμως, είναι αυτός, που είναι αισθησιακός τόσο εντός όσο και εκτός του υπνοδωματίου. Που εκμεταλλεύεται την επαφή μαζί σου, ανά πάσα στιγμή.
Έτσι εάν είσαι με έναν τύπο που αγγίζει το χέρι σου επάνω στο τραπέζι την ώρα του δείπνου, ακουμπάει το μικρό κοκαλάκι της πλάτης σου, καθώς περπατάτε σε ένα διάδρομο ή κρατά το χέρι σου στη βόλτα στο πάρκο ... αυτός ο τύπος κατά πάσα πιθανότητα, θα ξέρει πώς να σε αγγίξει παντού.
Σημάδι 3: Δεν είναι τα πάντα-όλα γύρω από Αυτόν
Για μερικούς άντρες, όλα γυρνούν γύρω από τον εαυτό τους. Τι συνέβη στην ημέρα τους, τι θέλουν να φάνε και τι ταινία θέλουν να δουν. Φαντάζομαι, αυτό σου δείχνει τι προεκτάσεις μπορεί να έχει.
Αλλά, αν-λέμε αν- ένας άνθρωπος σε ρωτάει για την ημέρα σου πρώτα, σε πηγαίνει στο αγαπημένο σου εστιατόριο, ακόμη και αν αυτός δεν είναι τρελός φαν των φυκιών με τόφου... και κάνει μαζί σου αγκαλιές στον καναπέ βλέποντας αδιαμαρτύρητα κομεντί με γάμους και νυφικά; Ε αυτός ο τύπος-ή πολύ απελπισμένος είναι- ή πολύ σωστός. Αξίζει πάντως να το ανακαλύψεις.
Σημάδι 4: Δεν είναι στο τρέξιμο
Κάποιος που ενδιαφέρεται περισσότερο για το σώμα σου από ότι για σένα την υπόλοιπη, δε σημαίνει ότι θα ασχοληθεί και μαζί του, παραπάνω από ότι τον εξυπηρετεί.
Αν τον ακολουθήσεις στο ρυθμό του, με συνοπτικές διαδικασίες θα γίνεις παρελθόν. Κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον παρτενέρ του, ξέρει ότι αξίζει μια μικρή αναμονή.
Θέλει πραγματικά να απολαύσετε μαζί τη διαδικασία. Έτσι, αν ο ίδιος λέει, «Ας περιμένουμε» ή «δε βιαζόμαστε» ξέρεις ότι είναι πρόθυμος να επενδύσει στον έρωτα σας. (ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα και κάνει ότι μπορεί να τρενάρει τα αποκαλυπτήρια)
Σημάδι 5: Σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα
Το απογειωτικό σεξ, έχει να κάνει με την αίσθηση ελευθερίας, την ανεμπόδιστη επαφή και την ολοκληρωτική χαλάρωση, γιατί ξέρεις ότι ο σύντροφός σου εκτιμά. Το είδος του ανθρώπου που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι η διαδρομή είναι ελεύθερη με τα κομπλιμέντα του – θα κερδίσει την οικειότητα μαζί σου και θα είναι πρόθυμος να πειραματιστεί με κάθε μικρό πράγμα που παρατηρεί για σένα που του αρέσει. Ακόμα και ο τρόπος που σε κοιτάζει θα σε κάνει να αισθανθείς έξυπνη, σέξι και ελκυστική. Και με το ρίσκο να φλερτάρω με το κλισέ, θα σου πω, πως η σωματική χημεία έχει πολύ να κάνει με την εγκεφαλική επαφή. Όχι πως δεν μπορεί να υπάρξει από μόνη της, η ζωώδης, σωματική έλξη, αλλά αν συντονιστεί και το μυαλό-κι ακόμη πιο ιδανικά κι η ψυχή- τότε είναι που θα δεις πυροτεχνήματα.
Εδώ θα πρέπει να σε προειδοποιήσω, γιατί υπάρχει και παγίδα. Πολλές φορές κάποιος που είναι όλο κομπλιμέντα, φανφάρες, λόγια και περιποιήσεις, επειδή ξέρει με τι ματαιόδοξες αγαθιοβιόλες, έχει να κάνει, στην ουσία προσπαθεί να καλύψει την ανεπάρκειά του ως εραστής έτσι. Τα συμπτώματα μοιάζουν.
Γι' αυτό τσέκαρε τα παραπάνω σημάδια, σε σχέση με την αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το κλειδί. Αν τα έχει όλα αυτά και παράλληλα είναι σίγουρος για τον εαυτό του και χαλαρός και γενναιόδωρος τότε σίγουρα έπεσες σε τζακ ποτ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου