Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

BMW I8



Φωτογραφίες με το μοντέλο παραγωγής να δοκιμάζεται στους ισπανικούς δρόμους.

 Η εξέλιξη του μοντέλου παραγωγής της προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Νέες φωτογραφίες από εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο και τις δοκιμές που πραγματοποιεί στους δρόμους της Ισπανίας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μας δίνουν μια εικόνα του εσωτερικού. Σε αντίθεση με το πρωτοποριακό και φουτουριστικό σχεδιασμό που κυριαρχούσε στην πρωτότυπη έκδοση, το εσωτερικό του μοντέλου παραγωγής δείχνει αρκετά συμβατικό. Όπως φαίνεται, τα χειριστήρια και τα μπουτόν ελέγχου προέρχονται από τη νέα Σειρά 3 και οι αεραγωγοί από τη Z4, κάτι που φαντάζει αρκετά περίεργο δεδομένου του κοινού στο οποίο θα απευθύνεται και αποζητά την πολυτέλεια.





Το μοντέλο αναμένεται να κινεί ένα υβριδικό σύστημα που συνδυάζει ένα 1,5 λίτρων τρικύλινδρο κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυασμένη απόδοση θα αγγίζει τους 353 ίππους με 550 Nm ροπής. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για συνολική απόδοση 400 ίππων και χρόνους αντίστοιχους με αυτούς της M3.

Όπως και να έχει, το πιο βασικό στοιχείο της BMW i8 είναι η δυνατότητα αποκλειστικής ηλεκτροκίνησης καθώς και η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση…

Δείτε φωτογραφίες από το όχημα που εμφανίστηκε στους δρόμους της Ισπανίας καθώς και του πρωτότυπου.





















Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου