Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Εντυπωσιακές πισίνες μέσα σε τροπικό δάσος!



Το ξενοδοχείο «Ubud Hanging Gardens Hotel» βρίσκεται πρώτο στις λίστες των επισκεπτών της Ινδονησίας, και ειδικότερα όσων επιλέγουν το Μπαλί για τις διακοπές τους. 

Με πολλά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του, αυτός ο μικρός παράδεισος στο Μπαλί κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. Και όχι άδικα! 
Η τοποθεσία του, μέσα σε ένα καταπράσινο τροπικό δάσος, αλλά κυρίως οι ξεχωριστές «κρεμαστές» πισίνες που ενσωματώνονται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον αποτελούν χωρίς αμφιβολία τους βασικούς λόγους προτίμησης!
perierga.gr -
Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου είναι οι μεγάλες, πολυεπίπεδες πισίνες υπερχείλισης, με «πλούσιες» καμπύλες, που αντιγράφουν άριστα το σχήμα και την ομορφιά των γύρω λόφων.
perierga.gr -
Οι πισίνες κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου από πέτρα και δεσπόζουν στο κέντρο του ξενοδοχείου, ενώ ο σχεδιασμός τους δίνει την εντύπωση στο θεατή ότι το νερό «πλημμυρίζει», συνεχίζοντας αδιάκοπα τη ροή του μέσα στο δάσος…
perierga.gr -
«Οι κρεμαστές πισίνες είναι το μεγάλο ατού στο ξενοδοχείο μας, γιατί -λόγω του σχήματός τους- δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αισθανθεί ότι αποτελεί ο ίδιος αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης και είναι απόλυτα ενσωματωμένος στο τοπίο», λέει ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου.
perierga.gr -
perierga.gr -
perierga.gr -
perierga.gr -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου