Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Οι 10 πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Οι 10 πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες


Η λίστα των ταινιών με τα μεγαλύτερα κέρδη

Στο Hollywood ξέρουν καλά ότι τα Χριστούγεννα είναι η καταλληλότερη εποχή για σινεμά. Γι' αυτό κάθε χρόνο οι παραγωγές που τα έχουν ως θέμα δίνουν και παίρνουν.

Για να δούμε λοιπόν ποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες είχαν τα μεγαλύτερα έσοδα… 



Στο νούμερο δέκα της λίστας βρίσκεται η ταινία «Christmas with the Kranks». Η ταινία αυτή προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2004 και απέφερε κέρδη 74 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και 23 εκατομμυρίων δολαρίων στον υπόλοιπο κόσμο. 



 

Στο νούμερο 9 βρίσκεται η ταινία «The Nightmare before Christmas», η οποία εισέπραξε κέρδη 75 εκατομμυρίων δολαρίων. 



 

Η ταινία «The Santa Clause 3: The Escape Clause» είχε κέρδη 84.5 εκατομμυρίων δολαρίων τοποθετώντας την στην 8η θέση. 


 

Στην έβδομη θέση με 120 εκατομμύρια βρίσκεται η ταινία «Four Christmases». Είναι η μόνη ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία της λίστας. 



 

Στο νούμερο 6 βρίσκεται η ταινία «A Christmas Carol» με τον Jim Carrey με κέρδη στην Αμερική να φτάνουν τα 138 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία είχε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στον υπόλοιπο κόσμο εισπράττοντας 325 εκατομμύρια. 



 

Το «The Santa Clause 2» είναι στο νούμερο 5 της λίστας με 139 εκατομμύρια. 

 


Η 4η θέση ανήκει στην πρώτη ταινία της τριλογίας «The Santa Clause» με κέρδη 145 εκατομμύρια. 




 

Η τρίτη θέση ανήκει στον Will Ferrell ο οποίος υποδύθηκε τον Buddy στην ταινία «Elf». Ο Ferrell φαίνεται έκανε τα μαγικά του καθώς η ταινία είχε κέρδη 173 εκατομμυρίων.




 

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η ταινία «The Polar Express», στην οποία ο Tom Hanks δίνει την φωνή του σε διάφορους ρόλους. Τα κέρδη της ταινίας ανήλθαν στα 182 εκατομμύρια.


 

Στο νούμερο ένα της λίστας βρίσκεται η ταινία «How the Grinch stole Christmas». Η ταινία εισέπραξε το τεράστιο ποσό των 260 εκατομμυρίων δολαρίων.



 






Πηγή       newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου