Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τι μπορείς να κάνεις με 5 ευρώ;





Το concept «τι μπορείς να κάνεις με 5 ευρώ» παίζει εδώ και καιρό στο εξωτερικό, τους δε τελευταίους μήνες τα σχετικά sites έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται και στη χώρα μας.

Η πιο γνωστή ιστοσελίδα είναι το www.fivess.gr, το οποίο εντυπωσιάζει τόσο με τη σχεδίαση, όσο και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ιδέα του «πεντάευρου».

Πρόκειται στην ουσία για μία κοινότητα υπηρεσιών, στην οποία μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι και να κερδίσουμε από αυτήν. Ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει στην κοινότητα τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του και να τις παρέχει σε άλλους χρήστες που μπορεί να ενδιαφέρονται. Το μικρότερο κόστος είναι τα 5 ευρώ. Φαντάσου, για παράδειγμα, ότι είσαι μεταφραστής και μεταφράζεις δύο σελίδες προς 5 ευρώ. Το βάζεις στο fivess, ενώ, στη συνέχεια, μπορείς να το κάνεις post στους φίλους σου στα social media, διαφημίζοντας στην ουσία τον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ διαφημιστείς, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις πολλά χρήματα από την υπηρεσία που προσφέρεις, χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα, από την ησυχία του σπιτιού και του υπολογιστή σου.
Στο Fivess.gr μπορείς να αγοράσεις μία υπηρεσία είτε μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω του λογαριασμού Paypal – εφόσον έχεις. Το site προσφέρει 100% ασφάλεια στην αγορά σου. Τα χρήματα που καταθέτεις πηγαίνουν στο Fivess.gr και ο πωλητής πληρώνεται εφόσον έχει ολοκληρώσει την υπηρεσία του και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν, σε κάθε περίπτωση, θέλεις τα χρήματα σου πίσω, το site αναλαμβάνει να στα επιστρέψει.
Πρόκειται για μία υπέροχη ιδέα σε καιρό κρίσης, που μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις το «χαρτζιλίκι» που χρειάζεσαι… Μέρες που είναι θα σου είναι πολύτιμο!




Άλλα sites της λογικής «Τι μπορείς να κάνεις με 5 ευρώ;»
www.fiveeuros.gr
www.fivemarket.gr
www.pentara.gr
www.kanto.gr
www.me5.gr
taliraki.blogspot.com













Πηγή    mourlamenoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου