Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Εσείς πήρατε γαϊδουρίνη;



Εσείς πήρατε γαϊδουρίνη;

Δεν τα μάθατε ακόμα; Είναι το πιο επιτυχημένο φάρμακο για τις μέρες μας.

Αυτό το φάρμακο μου είπε ο φυσιοθεραπευτής μου ότι χρειάζομαι για να σταματήσω να απασχολώ τον αυχένα μου με βάρη κάθε φύσεως.

Η Γαϊδουρίνη είναι μια ουσία που έχουν κατά κύριο λόγο όλοι εκείνοι γύρω σας που κάνουν λάθη και δεν ζητάνε ποτέ συγγνώμη, που είναι αγενείς, που δεν επιστρέφουν τα βιβλία και τα dvd που τους δάνεισες, που σε στήνουν μονίμως στα ραντεβού σας, που τρώνε με ανοιχτό το στόμα και σου κόβεται κάθε όρεξη, που ξεχνάνε πάντα τα γενέθλια σου, που μονοπωλούν πάντα τη συζήτηση σας με τα προβλήματα τους, που ακόμα και όταν λες το πρόβλημα σου το γυρνάνε στα δικά τους θέματα, που σε βλέπουν χάλια και δεν έχουν ποτέ ένα καλό λόγο να σου πουν, που δεν σε βοηθάνε ποτέ όταν κουβαλάς πράγματα, που δεν σου κρατάνε την πόρτα και κλείνει πάνω σου με φόρα.

Γαϊδουρίνη έχουν καταπιεί βαρέλια πολλοί μέσα στο κοινοβούλιο, πολλοί συνάδελφοι σου, πολλοί γείτονες της που επειδή η ώρα δεν είναι κοινής ησυχίας πρέπει να σου αλλάξουν τα φώτα στο σύρσιμο των επίπλων και τις φωνές, γαϊδουρίνη έχουν αυτοί που βγάζουν τα σκυλάκια τους βόλτα και δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους.

Τέλος πάντων επειδή ο κατάλογος έχει τον ατελείωτο διεκδίκησε και εσύ το δικαίωμα σου στη γαϊδουρίνη. Η ισότητα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα.




Πηγή   www.trelogaidouri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου