Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Κάψτε το λίπος σας με σοκολατούχο γάλα!

Προσοχή όμως, όχι όλων των ειδών




Φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη μερικά πράγματα που μας βοηθούν στο χτίσιμο ενός ωραίου σώματος και είναι νόστιμα - ένα ελαφρύ σοκολατούχο γάλα είναι ό,τι πρέπει για να αναπτύξετε μυϊκή μάζα και να κάψετε λίπος!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στα "Νέα", οι ειδικοί από το τμήμα κινησιολογίας και υγείας από το Πανεπιστήμιο του Τexas που έκαναν την έρευνα κατέληξαν πως το ρόφημα έχει το σωστό συνδυασμό υδατανθράκων και πρωτεϊνών που χρειάζεται ο οργανισμός μετά την άσκηση. Το γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται περίπου 30 λεπτά από την ολοκλήρωση της προπόνησης, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στις επιστημονικές επιθεωρήσεις Journal of Strength and Conditioning Research και Journal of Nutrition and Metabolism.
Παρόλο που ακόμη δεν έχουν εντοπίσει ποιος μηχανισμός κάνει το σοκολατούχο γάλα με χαμηλά λιπαρά να προσφέρει αυτά τα πλεονεκτήματα, γνωρίζουν πως κάτι υπάρχει στον συνδυασμό των φυσικών πρωτεϊνών και των υδατανθράκων που περιέχει. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας ομάδες αθλούμενων δοκίμασαν ακόμη δύο προϊόντα, ένα αφέψημα χωρίς θερμίδες και ρόφημα υδατανθράκων χωρίς πρωτεΐνες.


Πηγή     akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου