Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Κρίση ειλικρίνειας ή διαφημιστικό τέχνασμα η δήλωση του Enrique για τα... προσόντα του;


Κρίση ειλικρίνειας ή διαφημιστικό τέχνασμα η δήλωση του Enrique για τα... προσόντα του;
Τις τελευταίες ημέρες κάνει το «γύρο του internet» μια δήλωση που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Enrique Iglesias από τη σκηνή της συναυλίας του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Η δήλωση του Enrique μεταφράστηκε από τα περισσότερα site με τρόπο ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού. Όμως το ερώτημα παραμένει: έχει ο Enrique Iglesias το μικρότερο πέος στον κόσμο;
Κατ’ αρχάς ας δούμε τη δήλωση όπως ακριβώς έγινε: «What does Spanish good looks have to do with the size of your penis? Maybe I have the Spanish looks but I have the smallest penis in the world. I'm serious».
Μεταφράζοντας τη δήλωση έχουμε: «Τι σχέση έχει η Ισπανική ομορφιά με το μέγεθος του πέους; Ίσως και να έχω την Ισπανική ομορφιά αλλά να έχω και το μικρότερο πέος στον κόσμο. Μιλάω σοβαρά».
Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Μελβούρνη ένας φανατικός  θαυμαστής έκανε ένα κοπλιμέντο για την εξωτερική εμφάνιση του καλλιτέχνη. Τότε ο Enrique από μικροφώνου απάντησε με εύθυμη διάθεση και τα παραπάνω λόγια.
Συνεχίζοντας το διάλογο με το κοινό που βρισκόταν κοντά στη σκηνή για περίπου 20 λεπτά ο Enrique Iglesias μίλησε και για την ηλικία που είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή. Αν και παλιότερα είχε δηλώσει ότι ήταν παρθένος μέχρι τα 25, στη συναυλία το διέψευσε λέγοντας ότι η πρώτη του σεξουαλική εμπειρία ήταν στα 17 και κράτησε 10 δευτερόλεπτα! Ακόμα και τώρα ο Enrique είπε ότι δεν αντέχει πάνω από 8 λεπτά (και πώς να αντέξει κανείς δίπλα στην Anna Kournikova).
Ως αυτή τη στιγμή μια σειρά από προσεγγίσεις προσπαθούν να ερμηνεύσουν την επίμαχη δήλωσή του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μέσα από το χιούμορ ο γνωστός τραγουδιστής είπε την ωμή αλήθεια για τα προσόντα του. Άλλοι θεωρούν ότι ήταν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια για να τραβήξει πάνω του (αλλά και στην περιοδεία) τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η διατύπωση της ατάκας έγινε με τρόπο ώστε να μπορεί εκ των υστέρων να ανασκευαστεί.
Πάντως και σε παλιότερες συνεντεύξεις του ο καλλιτέχνης είχε πει ότι αν άλλαζε κάτι στο σώμα του, αυτό θα ήταν το πέος του. Μάλιστα, με αφορμή μια δήλωση για το θέμα στο περιοδικό ΟΚ το 2007, μια εταιρεία προφυλακτικών (η Lifestyle Condoms) του είχε προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για να διαφημίσει τη νέα της σειρά για... μικρά μεγέθη.

Πηγή       e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου